Julepynt fra
juleværkstedet

jule

pynt

Juletræer, nisser, snekugle, snefnug

fortryllet jul

altid miljømæssig bæredygtighed

Julepynt og juleophæng

Forelsk dig i dette års must-have julepynt og jule-interiør. Hos ChristinaMie &C har vi haft nisseværksted, hvor vi og nisserne har været i fuld sving med at designe julens pynt og udtryk.’

Vi er helt forelsket i blandingen mellem Winter Wonderland med glimmer og glas i den reneste hvide farve, med smukke sarte pastel rosa og frisk mint grøn. Hele julepynten kommer til sin fulde ret når vi blander julekollektionernes klassiske farver med vores kaffegrums serie. Det er her vores jul bliver fuldendt, vores mission på at skabe miljømæssig bæredygtigt boliginteriør, som er personligt, cirkulært, genanvendeligt og uden at gå på kompromis med godt design og julestemning.

Du og familien kan altid håndmale alle juledekorationen med akrylmaling, for et ekstra personligt præg. 

Med julepynt og juleophæng gælder vores pantsystem også – du kan altid pante din julepynt, hvis uheldet er ude og pynten falder på gulvet under julefestlighederne. 

Du og dine ønskes en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Rigtig god julestemning fra juleværkstedets håndværksnisser

Alt vores julepynt og julegodter

Se alle vores juleprodukter 2022 her

Alle vores produkter er håndlavet på eget værksted i Havdrup, efter de højeste miljømæssige bærdygtigheds krav vi har stillet på markedet. 
ChristinaMie &C er den største udbyder af jesmonite produkter og håndlaver alle specielle juleønsker og juledekorationer. Kontakt os for juleproduktion i dine julefarver til samme pris som du ser online. 

Viser alle 17 resultater