Før du køber

Hos ChristinaMie &C - CIRCULAR STUDIO COPENHAGEN arbejder vi med cirkulære principper og produktion.

Genanvend

Spild, rest, knækkede, eller på andenvis restmateriale genanvendes til at skabe nyt - både i støbt interiør og i træ.

ChristinaMie på KADOH messe 2022

Håndlavet og unika boliginteriør.

Hos ChristinaMie &C - CIRCULAR STUDIO COPENHAGEN gør vi det nemt og enkelt at designe sit personlige boliginteriør, som håndlaves af Christina eller af vores kreatører i teamet.

Alle produkter er håndlavet og af mere miljøvenlige materialer. Derfor vil der forekomme særlige mærker, luftbobler, huller eller ujævnheder.

Alle disse kendetegner unikt og håndlavede produkter. Disse karakteristikas kan ikke undgås under den håndlavede proces og er med til at gøre hvert produkt unikt. Det er en del af charmen ved at købe håndlavede ting!

Du kan være sikker på at håndlavede produkter fra ChristinaMie &C - CIRCULAR STUDIO COPENHAGEN er unikke og nærmest ikke to støbninger er ens.
Vær opmærksom på at det ikke er anset som fejl i produktet, ved de ovennævnte særheder. Alle produkter er lavet i hånden og derfor er ingen stykker ens, men lignende den repræsenteret på billedet.

Du er altid velkommen til at kontakte os for ekstra billeder, hvis du er i tvivl.

Smukke unikke og håndlavet dekorativ interiør






Hvad kan håndlavede skåle og brædder bruges til?
De er perfekte til det lille ekstra touch i hjemmets dekoration.

Som en del af en opsætning, til praktiske ting eller som en essentiel funktion i rummet.

De produkter som er velegnet til fødevarer vil være tydelig mærket på produktsiden, dog kan disse produkter også fungere som pynt i stedet for fødevare.

Skønheden ved unika er at du kan gøre det præcist ligeså unikt i dit hjem.

Upcyclet træ til bolig interiør i høj kvalitet

Norden er kendt i hele verden for fantastisk design, og i særhed design med træ.

Det betyder også vi har mange store som små træværksteder og skoler, der arbejder med store mængder træ og helt automatisk ender med en del resttræ som ikke kan omsættes til deres produktion.

Det resttræ køber og henter jeg, for at sikre alt træ benyttes og genoplives til egnede unika produkter til hjemmet.

For at sikre at alt træ bliver behandlet korrekt, er jeg teamet op med møbelsnedker GAUHL.

Vi anvender jesmonite som støbemiddel

Jesmonite er et miljøvenligt alternativ til resin, som er et syntetisk polymermateriale, der normalt bruges til at lave forme og støbeobjekter. Jesmonite består af et akrylbindemiddel, der er tilsat mineralske fyldstoffer og pigmenter. Jesmonite er mere miljøvenligt end resin af flere grunde. For det første er det fremstillet af mineralske fyldstoffer, der er naturlige og ikke-toxiske. Resin er derimod baseret på petrokemiske stoffer, som kan forårsage alvorlige skader på miljøet, hvis de ikke håndteres korrekt. Desuden er produktionen af Jesmonite mindre energiintensiv end produktionen af resin, hvilket betyder, at det har en lavere CO2-fodaftryk. Jesmonite kan også genanvendes, og eventuelle overskud kan genbruges i produktionen af nye emner. Det betyder, at der er mindre spild og mindre affald i produktionen. Endelig kan Jesmonite behandles på en mere miljøvenlig måde end resin. For eksempel kan det males med vandbaserede maling og lakker, og det kan også slibes og poleres på en måde, der er mindre skadelig for miljøet. Samlet set er Jesmonite et mere miljøvenligt alternativ til resin, der giver mulighed for at skabe smukke, holdbare og alsidige objekter, samtidig med at man reducerer skader på miljøet.

Forholdsregler
ved brug af Jesmonite

Opbevares tørt. Beholder lukkes tæt. Opbevares mellem 5-25°C. Forsøg ikke at støbe kropsdele i dette materiale. Indånd ikke pulveret. Undgå kontakt med øjnene. Ingen opløsningsmidler. Ingen VOC'er. Limen ryst grundigt før brug. Lim beskyttes fra frost.

Ved at cirkulere, sikre vi at bremse behovet for at producere nyt og mindske klimabelastningen
- bare en smule