Smagfulde
Flødebolle-dage
Book din bestilling flødeboller ved kommende flødebolle dage
Flødebolle dage
Elsker du også at nyde en lækker flødebolle med dejlig smagfuld skum og bunde?
Så er heldet med dig – Vi opdaterer løbende Flødebolle dag siden med nye datoer.
Dato | Smag i skum | Bund | Coating | Deadline for bestilling |
---|---|---|---|---|
11. marts | Espresso / mocca | Mørdej med havsalt | Dulche | 9. marts |
18. marts | Passionsfrugt | Mørdej med vanilje | Hvid chokolade farvet grøn | 15. marts |
24. marts | Lime | Mørdej med lakrids | Ruby chokolade | 21. marts |
1. april | Appelsin | Marcipan med choko | Hvid chokolade farvet gul | 29. marts |
8. april | Mango | Marcipan med cookie | Ruby chokolade | 5. april |
13. april | Alm skum med karamel fyld i center | Mørdej med havsalt | Hvid chokolade farvet gul | 10. april |
Antal | Pris (DKK) |
---|---|
6 | 50 |
12 | 100 |
18 | 150 |
24 | 200 |
Flødebollerne skal bookes via nedenstående formular eller på mail til shop@christinamie.dk
Venligst bemærk, i henhold til at minimere madspild forbeholder jeg mig retten til at ordre afgivet før deadline, som ønskes annulleret efter deadline, opkræver jeg 80% af beløbet.
Betaling foregår via MobilePay. Ved særlige lejligheder kan kontant betaling arrangeres, venligst kontakt mig herom.
Flødebollerne afhentes den pågældende dato mellem klokken 11-17.
I mailen vil det oplyses hvorvidt afhentning foregår i værksted og butik på Gøgevænget, eller hos By Ann-Lo Studio i Hovedgaden 24
BOOK DINE FLØDEBOLLER:
Detaljerne
Flødebollerne laves i forme, som har to forskellige mål, hver ordre mixes mellem de to forme.
Alle flødebollers coating er af Callebaut chokolade, som er af højeste kvalitet. Chokoladen tempereres og bør som udgangspunkt give et lækkert knæk når der bides af flødebollen.
Flødebollerne opbevares i køleskab og nydes kolde.
Velbekomme