ChristinaMie &C bliver til Catja &C Jesmonite DIY silicone mold silikone form

ChristinaMie &C bliver til Catja &C

Iværksætteriet ChristinaMie &C – CIRCULAR STUDIO er solgt til Catja Creations ApS 

Det er med glæde, at vi annoncerer salget af brand og iværksætteri ChristinaMie &C – CIRCULAR STUDIO
Til Catja fra Catja Creations ApS. Brandet skifter i forbindelse med ejerskifte navn til Catja &C – CIRCULAR STUDIO

“Jeg har siden 2021 arbejdet på at forme hvad der i dag er et kreativt, personligt og cirkulært univers, fyldt med plads til smukt interiør og kreative personlige udfoldelser. Det har været en fantastisk rejse, med masser af spændende mennesker og muligheder.” siger Christina Mie Christensen, grundlægger af ChristinaMie &C – CIRCULAR STUDIO.
“Jeg elsker &C, det kreative univers og det vi sammen gør for personlig succes hos børn og voksne. Alt sammen bundet ind i en cirkulation hvor miljømæssig bæredygtighed er grundstenen.”
Christina Mie Christensen avis viborher.dk
Christina Mie
Forhenværende Ejer af ChristinaMie &C

Et nyt kapitel begynder

Salget markerer en ny æra for det kreative brand, der har været med til at definere personligt design og kreativitet, gennem håndstøbt interiør, workshops og DIY kreative kits. Christina mødte Catja i starten af året og Catjas kreative evner, vision og helt igennem fantastiske måde at kunne løfte &C brandet på slog benene væk under Christina.

“Jeg er ydmyg og stolt over at få muligheden for at overtage &C og udfolde de enorme potentialer som universet rummer,” siger Catja, ny ejer af Catja &C – CIRCULAR STUDIO. “DNA’en som Christina har skabt og de grundsten indenfor cirkulation og kreativitet, blandet med personligt design og nærvær, er et fantastisk udgangspunkt at bygge ovenpå.”

Catja &C – CIRCULAR STUDIO

ChristinaMie &C bliver til Catja &C Jesmonite DIY silicone mold silikone form

I 2022 satte &C standarden på det danske marked ved at introducere deres unikke DIY-kreakits til støbning af interiør. Disse kits blev hurtigt populære blandt hjemmehobbyister såvel som deltagerne på workshops og messer, der blev inspireret af materialets alsidighed og kreative potentiale.

I det kreative univers, som &C repræsenterer, har cirkulation, genanvendelse og nærvær været centrale elementer. Ved at anvende selvudviklede teknikker har fokus været på at opcykle andre materialer i den kreative proces, hvilket har givet kunderne et indblik i materialets mangfoldighed samt fordelene ved at kunne genanvende interiørets materialer igen og igen.

Med en kerneværdi baseret på cirkulation og genanvendelse har &C skabt betydelig merværdi for miljøet, lokalsamfundet og kunderne gennem en række initiativer, der støtter op omkring cirkulation.

Et eksempel er &C’s indsamling af affaldsmaterialer fra andre virksomheder såsom bobleplast og forsendelsesemballage, samt lokalsamfundets kaffegrums, kasser og tørretumblervand. Derudover har de anvendt RE-ZIP kasser til deres egne DIY-kits, samt et pantesystem på silikoneforme og færdigstøbt interiør. Dette betyder, at kunderne ikke blot køber et produkt, men også bidrager til en mere cirkulær købskultur, ved at returnere materialerne til genanvendelse.

 

&C har dedikeret sig til at øge kundernes bevidsthed om de mange muligheder inden for genanvendelse af materialer, hvilket har cementeret deres position som førende inden for DIY-støbning med fokus på genanvendelse og cirkulation. De er særligt kendt for deres ‘kaffegrums’ kollektioner og deres samarbejde med Copenhagen Cartel, hvor de genanvendte fiskenet fra installationerne til nyt interiør.

Under det nye ejerskab vil forretningen fortsætte uændret, herunder drift af det kreative univers, samarbejde med vores skønne forhandlere, de gode partnerskaber, www.and-c.dk, sociale medier, salg af kits og produkter, samt afholdelse af workshops og messer.

Denne overgang vil ikke påvirke vores engagement i at levere kvalitetsprodukter og yde høj services til vores kunder og partnere.

&C – CIRCULAR STUDIO forhandles hos Selfmade, Selvtid.dk mf.