Før du køber

Hos Catja &C - CIRCULAR STUDIO .

Vi Arbejder vi med cirkulære principper og produktion.
vi tænker genanvendelse ind alle steder vi kan, både i produktionen og i de ting vi bruger til at pakke vores produkter i. vi tænker på nye måder at genanvende rester af materialet til f.eks terazzo produkter eller mad affald så som kaffe ind i nye udtryk i det vi støber.

PANT:
Hos catja &C er der pant på RE-ZIP kasserne. alle vores kits er pakket i RE-ZIP kasser som er et cirkulært system af kasser. når du efter brug sender kassen retur modtager du en rabatkode på 50 kr.
Re-ZIP håndtere kassen, renser den og sender den derefter ud til pakning igen og på den måde genanvendes kasserne.

Catja &C silicone mold silikone form jesmonite Diy

Håndlavet og unika boliginteriør.

Hos Catja &C - CIRCULAR STUDIO gør vi det nemt og enkelt at designe sit personlige boliginteriør.

Alle produkter er håndlavet og der vil derfor forekomme særlige mærker, luftbobler, huller eller ujævnheder.

Alle disse kendetegner unikt og håndlavede produkter. Disse karakteristikas kan ikke undgås under den håndlavede proces og er med til at gøre hvert produkt unikt. Det er en del af charmen ved at købe håndlavede ting!

Du kan være sikker på at håndlavede produkter fra Catja &C - CIRCULAR STUDIO er unikke og nærmest ikke to støbninger er ens.
Vær opmærksom på at det ikke er anset som fejl i produktet, ved de ovennævnte særheder. Alle produkter er lavet i hånden og derfor er ingen stykker ens, men lignende den repræsenteret på billedet.

Du er altid velkommen til at kontakte os for ekstra billeder, hvis du er i tvivl.

Smukke unikke og håndlavet dekorativ interiør


Hvad kan håndlavet Bolig interiør bruges til?
De er perfekte til det lille ekstra touch i hjemmets dekoration.

Som en del af en opsætning, til praktiske ting eller som en essentiel funktion i rummet.

Disse vare er ikke fødevare godkente og bør derfor ikke anvendes i direkte kontakt med fødevare, men kan dog sagtes sætte skåle og glas på F.eks. vores pynte bakker da disse ting ikke skal direkte i munden.

Skønheden ved unika er at du kan gøre det præcist ligeså unikt i dit hjem.

Vi anvender jesmonite til vores færdig producerede produkter

Jesmonite er et støbemateriale der er et alternativ til resin, som er et syntetisk polymermateriale, der normalt bruges til at lave forme og støbeobjekter. Jesmonite består af et akrylbindemiddel, der er tilsat en støbepulver (gips blanding) og pigmenter. Jesmonite er et alternativ end resin af flere grunde. For det første er det fremstillet af mineralske fyldstoffer, der er naturlige og ikke-toxiske. Resin er derimod baseret på petrokemiske stoffer, som kan forårsage alvorlige skader på miljøet, hvis de ikke håndteres korrekt. Desuden er produktionen af Jesmonite mindre energiintensiv end produktionen af resin, hvilket betyder, at det har et lavere CO2-fodaftryk. Jesmonite kan også genanvendes, og eventuelle overskud kan genbruges i produktionen af nye emner. Det betyder, at der er mindre spild og mindre affald i produktionen. Endelig kan Jesmonite behandles på en mere miljøvenlig måde end resin. For eksempel kan det males med vandbaserede maling og lakker, og det kan også slibes og poleres på en måde, der er mindre skadelig for miljøet. Samlet set er Jesmonite et mere miljøvenligt alternativ til resin, der giver mulighed for at skabe smukke, holdbare og alsidige objekter, samtidig med at man reducerer skader på miljøet.

Forholdsregler
ved brug af Jesmonite

Opbevares tørt. Beholder lukkes tæt. Opbevares mellem 5-25°C. Forsøg ikke at støbe kropsdele i dette materiale. Indånd ikke pulveret. Undgå kontakt med øjnene. Ingen opløsningsmidler. Ingen VOC'er. Limen ryst grundigt før brug. Lim beskyttes fra frost.

Ved at cirkulere, sikre vi at bremse behovet for at producere nyt og mindske klimabelastningen
- bare en smule