Giv dine tidligere ChristinaMie &C
- CIRCULAR STUDIO COPENHAGEN
produkter nyt liv

Hos ChristinaMie &C - CIRCULAR STUDIO COPENHAGEN gør vi det nemt og enkelt at kunne give sit boliginteriør, som er håndlavet af ChristinaMie &C - CIRCULAR STUDIO COPENHAGEN nyt liv.

Når vi modtager produkterne som ikke passer i din personlige stil længere, ombryder vi dem og skaber nyt interiør.

Så simpelt kan det gøres

Hvordan virker det?

Kontakt

Skriv en mail til Shop@ChristinaMie.dk eller udfyld nedenstående formular omkring hvilket produkt du ønsker at returnere. Afvent bekræftelse.

Indlever

Indlever produktet direkte i ChristinaMie &C - CIRCULAR STUDIO COPENHAGEN værkstedet, butikken på Nikolaj Plads 26, KBH, efter aftale hos forhandlere eller send med post*


*Fragten omkostninger afholdes af kunden

Pant

Når produktet er modtaget hos ChristinaMie &C - CIRCULAR STUDIO COPENHAGEN udstedes en digital voucher på 25 kroner til at shoppe nyt bolig interiør, som passer din nye stil og tone.

Hvordan hænger pantsystem og cirkulær økonomi sammen?

Et pantsystem er en ordning, hvor forbrugere betaler et depositum ved køb af en vare, som de får tilbagebetalt, når de returnerer varen til butikken eller til et indsamlingssted. Pantsystemer kan gælde for forskellige typer af emballage eller genstande, såsom plastikflasker, glasflasker, dåser eller paller.

Cirkulær økonomi er en økonomisk model, hvor ressourcerne cirkulerer i kredsløb, og hvor der lægges vægt på at reducere spild og genbruge materialer og produkter. I en cirkulær økonomi anvendes ressourcerne så effektivt som muligt, og affaldet reduceres eller elimineres helt.

Teorien fra et pantsystem kan anvendes til at skabe cirkulær økonomi ved at reducere mængden af affald og fremme genbrug og genanvendelse af materialer. Ved at indføre et pantsystem på bestemte typer emballage eller produkter, kan man motivere forbrugere til at returnere disse til butikken eller til et indsamlingssted i stedet for at smide dem ud. Dette kan hjælpe med at øge mængden af materiale, der genbruges eller genanvendes i stedet for at blive sendt til lossepladsen.

Et pantsystem kan også motivere producenter til at designe produkter og emballage, der er mere holdbare og lettere at genbruge eller genanvende, da dette kan hjælpe med at reducere omkostningerne ved at returnere produkterne til butikken eller til et indsamlingssted.

På denne måde kan teorien fra et pantsystem bidrage til at skabe en mere cirkulær økonomi ved at reducere spild og fremme genbrug og genanvendelse af materialer og produkter.

Ved at cirkulere, sikre vi at bremse behovet for at producere nyt og mindske klimabelastningen
- bare en smule