Oxiderede rød marmorering

Viser alle 14 resultater

Forelsk dig i håndlavet boliginteriør fra ChristinaMie &C

Miljøvenligt, håndlavet og personligt interiør til dit hjem

Nu kan du købe dine favorit designs fra ChristinaMie &C nemt og enkelt, ligesom du kan designe dine egne styles.

Løbende lægger vi vores nye kollektion online, og disse kollektioner kan laves  alle forme – også selvom den ikke findes under den bestemte kollektion. Skriv blot direkte på shop@christinamie.dk eller kontakt os via instagram, facebook, pinterest eller tiktok for at kontakte os. 

 

Vi finder hele tiden nye forme at udvide vores sortiment med, blandt andet indenfor lysestager, krukker, skåle, fade og dekorationsbakker. Du kan mixe og matche alle interiører i alle husets rum. F.eks. Lysestager, dekorationsbakke og muslinger i soveværelset, dekorationsbakke som oval fad til salt og peberkværn i køkkenet. Store bølgeformede fade til at dekorerer køkkenbordet med vaser, fyrfadsstager og lidt personligt håndlavet pynt.
På badeværelset kan du pynte med et buet fad, et håndsæbe sæbeskål og nogle fyrfadsstager i lotus form. 
Kun fantasien til at indrette personligt sætter grænsen med disse smukke miljøvenlige og håndlavet dekorative interiører.

Mangler du inspiration til hvilken form der ville passer perfekt ind i dit rum, så tøv ikke med at sende os et billede til os, og vi kan rådgive hvilke interiører vi tænker ville passe ind. Vores dygtige team af skønne kreatører er vant til at style rum, hjem og til billeder og kan nemt se muligheder i dit hjem – og til at vælge den perfekte gave til en du holder af.

   

Vær kreativ sammen med os

Vi gør det muligt at være kreativ både sammen med os i værkstedet, hos jer eller til events. 

Book workshops og slip fantasien løs til et par kreative krea timer. 
Teamet hos ChristinaMie &C kommer også ud til Jer og holder workshops, både privat til venindeaften, bachlorette, krea-events og skoler, samt foreninger. 

Er du virksomhed kommer vi også ud til teambuilding og sikrer alle får sluppet deres indre kreative designer løs – samtidig med de skal løse opgaver fælles med eventuelle udfordringer på vejen.

Har du lysten til at sidde hjemme og hygge med at støbe, kan du bestille vores særlige DIY krea kits som indeholder alt det du behøver for at lave personligt og smukt interiør i hjemmet. DIY kits bestilles her

 

Den grønne cirkulation hos ChristinaMie &C

Hos ChristinaMie &C går vi op i socialt og miljømæssig bæredygtighed. Vores ledestjerne for iværksætteriets udvikling er: VÆREDYGTIG VÆKST.
Det betyder vi sætter mennesket over profit, vores produkter er af genanvendelige, downcycled eller upcycled materialer, vi sender penge videre til Julemærkehjemmene og den Danske Naturfond for hver bestilling og meget meget mere.

Når du handler hos ChristinaMie &C, handler du med en virksomhed der tager ansvar for vores miljømæssige belastning, derfor er der pant på alle vores håndlavede produkter – både fra støbematerialer og trævarer. 
Vi arbejder med laveste energiforbrug under produktion, ligeom vi ALDRIG sender støbe materialerester i kloarken. Vi arbejder med vand fra tørretumblere for ikke at bruge rent drikkevand fra hanen, ligesom vi sliber i lukkede emballager, hvor at filtrere sliberester fra når det bundfalder, så det ikke ender i kloarken og skaber miljøbelastning og klumper sammen i rørerne. 

Hos ChristinaMie &C handler du med en iværksætter som tager ansvar for alt i sin forsyningskæde – både før og efter.
Langt det meste af vores emballage fyld og kasser er genanvendte emballager – og hvis ikke de kan anvendes, benytter vi 100% klimaneutrale æsker, ligesom vi anvender RE-ZIP kasser som cirkuleres retur og genanvendes op mod 10 gange. 

Lad os være cirkulære sammen – og lad os sammen skabe en cirkulær forbrugskultur. 

Du kunne måske også være interesseret i ...