IMG_4799

Velkommen til ChristinaMie &C's kreative univers

Se kalender for workshops her

Skal du være med, når vi sammen afprøver nye teknikker?

Kom i gang med Jesmonite sammen med os!

Drømmer du om at tilføje et personligt touch til dit hjem? Ønsker du at skabe noget helt unikt, der afspejler din personlighed og stil? Så er du kommet til det rette sted!

ChristinaMie &C workshops – Hvor kreativitet møder personlighed.

"Jesmonite overraskede, det er nemt at mixe, nemt at farve, nemt at udleve selv de vildeste designideer med. Mine første firkantede og sekskantede skåle gjorde mig stolt. De var uperfekt perfekte og rummede min diametrale modsætning - nemlig farver og frisind."
Christina Mie Christensen avis viborher.dk
Christina Mie
Ejer af ChristinaMie &C

Vil du med på den kreative rejse?

Klik ind og køb dit kreakit allerede i dag og få adgang til både step by step og video guides.

Du er også velkommen til at hoppe på online eller fysiske workshops

Det spørger andre kunder om

Få svar her på de mest stillede spørgsmål

Når du køber et af vores DIY kits følger der alle materialer med, som du skal bruge til at designe dit eget interiør. Dog vil du få brug for en køkkenvægt. I alle kits finder du:

  • Jesmonitepulver og lim/liquid
  • En silikoneform (der findes forskellige forme i de forskellige kits)
  • To pinde
  • To engangskopper
  • Sandpapir
  • Sealer til efterbehandling
  • Farvepigment
  • Brugsanvisning 

Vi opfordrer til at du læser vejledningen grundigt igennem, INDEN du går i gang med at støbe. Husk at stille de forskellige komponenter og forme frem. Sørg for at måle af, så du er klar til at blande.

Hvis der måtte være spørgsmål til processen, er du velkommen til at kontakte os, inden du begynder på projektet.
Opstår der problemer undervejs kan du skrive en mail, vi svarer så hurtigt vi kan. Vi står altid til rådighed med tips og sparring.

 

Du har adgang til videoguides uden tidsbegrænsning.

Ja da! Jesmonite er et giftfrit materiale, som er nemt at arbejde med. Vi anbefaler dog at barnet er 4 år før de kan være med i processen.

Hver silikoneform repræsenterer en pantværdi à 25 kr, så vi kan cirkulere dem igen og igen.
Derudover er der også pant på alle vores håndlavede produkter. Ved at give produkterne en pantværdi med vores stempel i bunden, vil vi forsøge at gøre det enkelt at upcycle sine &C produkter, som man ikke ønsker i sit hjem længere. Alle retursendte varer indgår i genanvendelse og bliver nedbrudt til fordel for at indgå i nyt produkt.
På den måde sikre vi både no waste i den daglige produktion, og en cirkulation på allerede solgte produkter. Efter pant modtager du en voucher på 25 kroner til at shoppe nyt på www.and-c.dk

 

Alle vores kits er pakket i RE-ZIP emballage. RE-ZIP er et retursystem for cirkulær emballage, som gør det muligt at genbruge emballagen til forsendelse flere gange. Det er derfor en selvfølge, at vi tilbyder cirkulære emballageløsninger, udover vores klimaneutrale eller genanvendte emballager. Fordi vi er aktive medspillere på at skabe en cirkulær forbrugskultur, er der forbundet en økonomisk gevinst for dig at anvende cirkulære løsninger.

Vi er glade for at vores kunder tager et aktivt valg imod engangsemballage, og vi takker derfor med en værdikode på 50 kroner til dit næste køb, når du returnerer din RE-ZIP.
Emballagen kan bruges op til 30 gange og reducerer både CO2 og træfældning, og så slipper du oven i købet for en fyldt skraldespand.